bonapeti.nl»Adviezen»Hoe maak je de grill schoon?

Hoe maak je de grill schoon?

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Beginner
1716
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Hoe maak je de grill schoon?

Gegrilde gerechten zijn buitengewoon smakelijk en sappig, gemakkelijk te bereiden en ideaal voor beginnende koks. Om ervoor te zorgen dat gegrilde gerechten altijd heerlijk zijn, moeten we voor één belangrijk detail zorgen: het schoonmaken van de grill.

Maak de grill indien mogelijk altijd schoon nadat je iets hebt bereid - dit voorkomt ophoping van verbrande restjes. Er zijn verschillende reinigingsmiddelen die de grill effectief kunnen reinigen, maar er zijn ook veel gezondere opties. Rauwe aardappelen is er een van.

Snijd de rauwe aardappel doormidden, verwarm de grill en wrijf de aardappel op de grill. Doe dit meerdere keren. Aardappelzetmeel reinigt het apparaat en voorkomt tegelijkertijd dat voedsel aan de grill blijft plakken. Een andere optie is reinigen met zuiveringszout - soda is een schuurmiddel dat de grill met succes reinigt.

Waar je de grill ook mee schoonmaakt, onthoud één ding: zodra hij is afgekoeld, begin je hem schoon te maken. De meest vuile en verbrande delen worden schoongemaakt met een metalen borstel. Spoel de grill na het schoonmaken af ​​met koud water, waaraan je azijn hebt toegevoegd. De verhouding moet 2:1 zijn. Hierdoor wordt de smaak van het bereide gerecht van de grill gehaald.

Voordat u de grill schoonmaakt, raden we u aan enkele van onze gegrilde recepten te bereiden, zoals gegrilde steaks, gegrilde lever, gegrilde calamares en waarom zelfs niet gegrilde groenten.

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest

Beoordeling

5
Totaal aantal stemmen: 1
51
40
30
20
10
Geef je beoordeling

Opmerkingen

Versturen