Bonapeti.nl»Adviezen»Hoe maak je een chocolademilkshake?

Hoe maak je een chocolademilkshake?

Viktoria NeikovaViktoria Neikova
Beginner
450
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Hoe maak je een chocolademilkshake?

Chocolade is een fetisj voor een groot aantal mensen en niet toevallig - al eeuwenlang wordt chocolade beschouwd als een verleiding met een opmerkelijke zoete smaak.

De liefde van mensen voor chocolade is van historisch culinair belang.

In de loop van de tijd heeft de zoete verleiding bewonderaars van over de hele wereld en elke cultuur verzameld, wat ook de reden is waarom verschillende recepten zijn uitgevonden met zijn deelname.

In de loop der jaren heeft chocolade een verscheidenheid aan culinaire toepassingen gevonden - van gebak tot chocoladetaarten, cacaogebakjes, zuivel- en fruitdesserts.

Naast voedingsrecepten wordt chocolade ook gebruikt in recepten voor drankjes. Een van de meest populaire voorbeelden is de chocolademilkshake.

Wat is een chocolademilkshake en hoe maak je die thuis

Door zijn naam kan worden geïnterpreteerd dat chocolademilkshake twee verplichte ingrediënten bevat: chocolade en melk.

Andere ingrediënten voor het recept zijn:

- 200 g cacao;

- 50 g suiker;

- Slagroom;

- Chocolademelk.

Om de chocolademilkshake te bereiden moet je de cacao, melk, chocolademelk en suiker mengen. Ze worden goed gemengd totdat een homogeen mengsel is verkregen.

Als de milkshake klaar is verdeel je deze over 6 glazen (elk 250 ml). Voeg in elk ervan vloeibare chocolade toe. Voeg ook de slagroom toe om de bovenkant te bedekken. Bestrooi tot slot met geraspte chocolade.

Lees meer: ​​hoe maak je een eiwitshake. En als je zin hebt in iets melkachtigs en lekkers, kijk dan eens naar onze dieetshake en bananenshake recepten.

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest

Beoordeling

4
Totaal aantal stemmen: 1
50
41
30
20
10
Geef je beoordeling

Opmerkingen

Versturen