Bonapeti.nl»Adviezen»Hoe eet je haverzemelen?

Hoe eet je haverzemelen?

Teodora MeshterovaTeodora Meshterova
Beginner
19109
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Hoe eet je haverzemelen?

Haverzemelen zijn een bijproduct van de productie van havermeel. Dit betekent niet dat alleen dieren ze kunnen eten.

De beste kwaliteit haverzemelen zijn de vezels, die zeer gemakkelijk oplosbaar zijn. Haverzemelen zijn de schillen van de granen die worden verwijderd voordat ze tot meel worden vermalen.

Ze bevatten alle nuttige stoffen die granen hebben. Voordat we delen hoe je ze kunt consumeren, zullen we enkele voordelen van haverzemelen opsommen.

De vezels die in haverzemelen zitten, absorberen na het passeren van de maag alles wat niet nodig is. Ze bevatten nuttige componenten die ons lichaam voeden. Ze hebben de eigenschap dat ze opzwellen in de maag, wat ons een verzadigd gevoel geeft en daarom bevelen veel voedingsdeskundigen ze aan.

Vezel voorkomt dat vet wordt opgenomen en opgeslagen in het lichaam, omdat het onze peristaltiek stimuleert.

Hoe kunnen we haverzemelen consumeren

- Haverzemelen met ayran - deze combinatie is erg bekend bij mensen die willen afvallen. Volgens veel specialisten zijn haverzemelen in combinatie met ayran erg behulpzaam bij obstipatie;

- Haverzemelen pap - Haverzemelen pap wordt niet alleen aanbevolen voor mensen die worstelen met gewicht, maar ook voor mensen die problemen hebben met het cardiovasculaire systeem, omdat ze erg rijk zijn aan kalium en magnesium.

Je kunt ook haverzemelen pannenkoeken, havercrackers en andere gezonde desserts maken, die je niet alleen een vol gevoel geven, maar je ook helpen af ​​te vallen.

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest

Beoordeling

4
Totaal aantal stemmen: 1
50
41
30
20
10
Geef je beoordeling

Opmerkingen

Versturen