bonapeti.nl»Adviezen»Hoe schil je een banaan op de juiste manier?

Hoe schil je een banaan op de juiste manier?

Nina IvanovaNina Ivanova
Beginner
35
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Hoe schil je een banaan op de juiste manier?

Banaan is een zoete vrucht die de mogelijkheid heeft om de honger te stillen. Het bevat veel nuttige stoffen voor het lichaam - vitamines en mineralen. De vrucht bevat grote hoeveelheden vitamine A en vezel. De voordelen voor het lichaam zijn talrijk en gevarieerd.

Bananen kunnen op verschillende manieren worden geschild:

- U kunt een mes gebruiken en het ene uiteinde van de schil samen met de punt en het andere uiteinde van de schil afsnijden. Je kunt dan de banaan schillen met je handen. Een andere optie is om met een mes verder te schillen, de schil in de lengte door te snijden en voorzichtig te verwijderen, zodat je het fruit niet beschadigt.

- Je kunt een banaan schillen door simpelweg met lichte druk aan de zijkant van de punt te beginnen met pellen en dan geleidelijk de hele banaan te pellen;

- De gemakkelijkste manier om een banaan te schillen is van onderaf. Aan deze kant is de banaan het zachtst en schilt de schil makkelijker. Je hoeft alleen het harde uiteinde van de vrucht te verwijderen, zodat je de zoete smaak niet bederft tijdens het eten, want het is niet zoet;

- Je kunt bananen ook schillen door ze in het midden te breken. Deze methode behoudt de integriteit van de vrucht niet, maar als je de vrucht toch snijdt, is dit geen probleem.

Er is geen goede of foute manier om deze heerlijke en zeer zoete vrucht te schillen. Welke manier u ook kiest, het belangrijkste is om de gemakkelijkste en handigste voor u te kiezen.

Als je van bananen houdt, raden we je aan een van onze recepten te proberen voor:

- bananencrème;

- bananen taart;

- of bananenshake;

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest

Beoordeling

3
Totaal aantal stemmen: 1
50
40
31
20
10
Geef je beoordeling

Opmerkingen

Versturen