Bonapeti.nl»Wat te eten na braken?

Wat te eten na braken?

Jana G.Jana G.
Beginner
37
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Bbraken

Bij braken wordt aanbevolen om geen zwaar en vettig voedsel te eten. Sommige experts raden zelfs aan om minimaal 7-8 uur niets te consumeren.

Maar als je niet zonder eten kunt, adviseren experts om droge producten te consumeren - beschuit, krakelingen, eiervrije koekjes.

Het wordt aanbevolen om voedsel in kleine porties te eten, zodat de maag niet overbelast raakt. Het wordt niet aanbevolen om voedsel met veel kruiden te eten, evenals voedsel met zeer sterke aroma's.

Het wordt afgeraden om iets gefrituurd te eten, evenals sauzen met room, evenals melk en gecondenseerde melk. Zeer zoete voedingsmiddelen worden ook niet aanbevolen. Zeer zoute voedingsmiddelen moeten worden vermeden als u zich misselijk voelt of moet overgeven.

Heet voedsel wordt ook niet aanbevolen bij braken. U kunt enige opluchting voelen als u gekoeld voedsel eet - vleeswaren, kwark, zuur fruit.

Augurken

Zure voedingsmiddelen zoals verschillende marinades, augurken en citrusvruchten zullen misselijkheid en braken verminderen. Bij braken is het niet aan te raden om tijdens de maaltijden te drinken, maar tussen de maaltijden door.

Kauw voedsel heel langzaam, zodat er geen grote hoeveelheid voedsel in de maag terechtkomt. Er wordt aangenomen dat fruitijs zonder room helpt om het onaangename gevoel van braken te verminderen.

Bij braken kunt u sappen van diverse citrusvruchten drinken, maar dan zonder toegevoegde suikers. Je kunt ook een glaasje cola drinken, dat voorkomt volgens veel kenners braakaanvallen.

Het is belangrijk om voldoende mineraalwater te drinken om de mineralenbalans, die ontstaat door uitdroging door braken, te herstellen.

Gedroogd fruit

De consumptie van gedroogd fruit wordt ook aanbevolen, die kunnen worden gezogen en verlichting van symptomen van braken en misselijkheid veroorzaken.

Gedroogd fruit met veel suiker zoals gedroogde vijgen, kokosnoot en papaja wordt echter afgeraden. Het is toegestaan ​​pruimen, gedroogde abrikozen, gedroogde appels en gedroogde kersen te consumeren.

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest