bonapeti.nl»Artikelen»Voeding voor problemen
Voeding voor problemen

Voeding voor problemen

Voedingsregimes en diëten voor gezondheidsproblemen. Wat te eten om gezond te zijn.
Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest
Lactose-intolerantieLactose-intolerantie
20 mrt.
Symptomen van lactose-intolerantie. Hoe wordt lactose-intolerantie onder controle gehouden? Lactose en lactose-intolerantie. Lactose-intolerantie bij pasgeborenen, jonge kinderen en volwassenen.
Dieet voor gastritis: wat te eten?Dieet voor gastritis: wat te eten?
20 mrt.
Voeding speelt een primaire rol bij het beheersen van de symptomen van alle spijsverteringsziekten, inclusief gastritis. Wat te eten bij gastritis.
De meest voorkomende voedselallergieën bij kinderenDe meest voorkomende voedselallergieën bij kinderen
17 mrt.
Tegenwoordig komen voedselallergieën steeds vaker voor bij kinderen. Volgens de statistieken heeft 1 op de 13 kinderen een voedselallergie. Bekijk wat de meest voorkomende voedselallergieën zijn bij kinderen.
Wat te eten bij osteoporose?Wat te eten bij osteoporose?
17 mrt.
Voedingsdieet maakt deel uit van de behandeling van sommige ziekten, voornamelijk van het spijsverteringsstelsel en dat weet iedereen. Wat te eten bij osteoporose?
Welke voedingsmiddelen veroorzaken maagproblemen?Welke voedingsmiddelen veroorzaken maagproblemen?
15 mrt.
Welke voedingsmiddelen veroorzaken maagproblemen? Zie in het volgende artikel welke voedingsmiddelen je moet vermijden in geval van ongemak en maagaandoeningen.
Hoe een knorrende maag te stillenHoe een knorrende maag te stillen
15 mrt.
Iedereen heeft vrijwel zeker zijn maag laten knorren op het meest ongepaste moment. Volgens de wet van Murphy gebeurt dit meestal in een stille kamer.
Hoe de eetlust bij ouderen te stimulerenHoe de eetlust bij ouderen te stimuleren
10 mrt.
Goede voeding is een van de belangrijkste elementen voor de gezondheid van ouderen. Gebrek aan eetlust kan een nadelig effect hebben. Hoe eetlust opwekken bij ouderen?
Wat te eten als u bloedarmoede heeftWat te eten als u bloedarmoede heeft
09 mrt.
Gebrek aan ijzer in het lichaam is een belangrijk probleem, omdat de manifestatie ervan bloedarmoede aangeeft. Dit is de naam van de meest voorkomende bloedziekte. Wat te eten als je bloedarmoede hebt?
Chronische gastritis: toegestaan ​​en verboden voedselChronische gastritis: toegestaan ​​en verboden voedsel
07 mrt.
In het geval van chronische gastritis met verhoogde afscheiding van zuren, moet er een strikt dieet zijn. Bij gastritis van de maag moet u vaak en beetje bij beetje eten, zonder te veel te eten. Vlees en vis moeten langer gaar zijn.
Wat te eten na braken?Wat te eten na braken?
01 mrt.
Bij braken wordt aangeraden om geen zwaar en vet voedsel te eten. Sommige experts raden zelfs aan om minimaal 7-8 uur niets te consumeren.