Bonapeti.nl»Artikelen»Wat is handig voor wat
Wat is handig voor wat

Wat is handig voor wat

Nuttige voedingsmiddelen en producten uit de natuur. Bekijk welke producten waarvoor goed zijn en hoe je ze kunt combineren.
Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest
Witte Kaneel - Actie en toepassingWitte Kaneel - Actie en toepassing
30 nov.
Witte kaneel wordt zowel intern als extern als remedie gebruikt. Dit type kaneel heeft een immunomodulerende en kankerbestrijdende werking. Witte kaneel is ook schimmelwerend en antimicrobieel.
Postelein - Wat moeten we weten?Postelein - Wat moeten we weten?
30 nov.
Postelein is een van de populaire voedingsmiddelen onder veganisten. Postelein is caloriearm, heeft een licht bittere smaak en in Libanon is postelein tot op de dag van vandaag een onmisbaar onderdeel van de traditionele Fattoush salade.
Hoeveel eiwitten moet je per dag eten?Hoeveel eiwitten moet je per dag eten?
28 nov.
Weinig voedingsstoffen zijn zo belangrijk als eiwitten. Als u niet genoeg binnenkrijgt, kunt u een tekort hebben, wat van invloed kan zijn op uw gezondheid en gewicht.
Artisjokbladeren - Voordelen en toepassingenArtisjokbladeren - Voordelen en toepassingen
04 nov.
Waar zijn artisjokbladeren goed voor? Artisjokbladeren zijn nuttig voor het reinigen van de lever van gifstoffen, voor gewichtsverlies en vele andere problemen. Cynarine is een magisch ingrediënt in de artisjok dat geneest.
Wat zit er in margarine?Wat zit er in margarine?
22 okt.
Margarine werd in 1869 uitgevonden door een Franse chemicus. Het verscheen in de wereld als vervanging voor de destijds dure en schaarse boter. In eerste instantie was het effen wit en glanzend.
Gezondheidsvoordelen van vitamine CGezondheidsvoordelen van vitamine C
15 okt.
Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur of L-ascorbaat, is een essentiële voedingsstof met indrukwekkende gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen van vitamine C. Vitamine C voor diabetes
Kruidnagelen in voedsel verminderen stressKruidnagelen in voedsel verminderen stress
12 okt.
Je kunt een elixer maken van basilicumblaadjes, munt en kruidnagel. Doe een aantal van deze kruiden in water dat op het fornuis is voorverwarmd. Dan kun je dit elixer als thee drinken - voeg naar smaak honing en citroen toe.
Verschillende redenen om verse knoflook te consumerenVerschillende redenen om verse knoflook te consumeren
01 okt.
Er zijn bijna 100 actieve ingrediënten in verse knoflook die nuttig zijn voor het menselijk lichaam. Specifieke voordelen van verse knoflook
Wat te doen met pastinaakbladerenWat te doen met pastinaakbladeren
28 sept.
De bladeren van de jonge pastinaak zijn eetbaar en vooral heel gezond. Gebruik van pastinaakbladeren in de volksgeneeskunde. Recept voor afkooksel van pastinaakbladeren en tinctuur van pastinaakbladeren
Welk water moeten we drinken?Welk water moeten we drinken?
23 sept.
Een van de grootste prestaties van de moderne samenleving is veilig water. Water in flesjes wordt steeds populairder, maar sommige mensen zijn bezorgd over de gevolgen hiervan voor het milieu. Welk water kun je het beste drinken?