Bonapeti.nl»Artikelen»Wat is handig voor wat
Wat is handig voor wat

Wat is handig voor wat

Nuttige voedingsmiddelen en producten uit de natuur. Bekijk welke producten waarvoor goed zijn en hoe je ze kunt combineren.
Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest
Radijsjes zijn lekker en zeer gezondRadijsjes zijn lekker en zeer gezond
04 apr.
Radijsjes zorgen voor een unieke smaak in de lentesalades waar ze vaak worden gebruikt. Wist je dat radijs ook nog eens vol met gezonde voedingsstoffen zit? Lees hier waar ze goed voor zijn!
De 7 grootste voordelen van frambozen etenDe 7 grootste voordelen van frambozen eten
04 apr.
Een handjevol frambozen heeft grote voordelen voor je gezondheid, het kan helpen bij gewichtsverlies of kan kanker tegen gaan. Lees hier over de 7 grootste voordelen van frambozen.
Dit is waarom we meer aardbeien moeten etenDit is waarom we meer aardbeien moeten eten
03 apr.
Aardbeien zijn erg bekend en een belangrijk ingredient in een aantal van de meest populaire desserts en cocktails. Dit fruit is ook nog eens erg gezond en geschikt voor mensen die een dieet volgen, lees er hier meer over.
Waarom we frambozen moeten etenWaarom we frambozen moeten eten
08 mrt.
Dit heerlijke zomerfruit is niet alleen lekker, maar ook verschrikkelijk gezond door zijn vitamines en antixidanten. Lees hier waarom je regelmatig frambozen moet eten. :)
Perzikthee - gezond en verfrissendPerzikthee - gezond en verfrissend
07 mrt.
Perzikthee kan warm of koud worden gedronken en helpt bij klachten zoals hoesten, slapeloosheid en bronchitis. Ook helpt het tegen een hoge bloeddruk en slechte adem. Lees hier alles over de voordelen van de thee. :-)
De voor en nadelen van rode bonenDe voor en nadelen van rode bonen
07 mrt.
Alle verschillende soorten bonen hebben als gemeenschappelijk voordeel dat ze een gezonde bron zijn van plantaardige eiwitten.
De beste en gezondste ontbijten voor volwassenenDe beste en gezondste ontbijten voor volwassenen
06 mrt.
Er zijn veel mensen die hun ontbijt overslaan, terwijl dit de belangrijkste maaltijd van de dag is om je lichaam op te starten. Lees hier over de beste en gezondste ontbijten voor volwassenen.
Welke stoffen bevat kaneelWelke stoffen bevat kaneel
19 feb.
Kaneel bevat veel nuttige stoffen voor het lichaam en daarom wordt het veel gebruikt in medicijnen en in de keuken. Alle soorten behalve de Ceylon variant bevatten de giftige stof cumarine
De nuttige eigenschappen van kaneelDe nuttige eigenschappen van kaneel
12 feb.
Kaneel wordt niet alleen gebruikt voor gebak, maar ook in de traditionele geneeskunde. Experts raden aan om kaneel niet toe te voegen aan zoete gebakjes die al vol vet en suiker zitten.
Waarom we kaneel moeten gebruikenWaarom we kaneel moeten gebruiken
08 feb.
Kaneel bevat veel goede stoffen voor de werking van je lichaam en hier hebben we er een aantal voor je bij elkaar gezet. Van gebruik in koffie tot het eten van je favoriete herfstgebakje, lees hier waarom je kaneel moet gebruiken.