Bonapeti.nl»Hoe kan je blijvend afvallen met avocado?

Hoe kan je blijvend afvallen met avocado?

Galina IvanovaGalina Ivanova
Beginner
14
Yannick Wouters
Vertaald door
Yannick Wouters
Hoe kan je blijvend afvallen met avocado?

Gezondheid speelt een sleutelrol in ons gevoel van eigenwaarde. Het is niet alleen belangrijk om voor je uiterlijk te zorgen, door regelmatig te sporten en een actieve levensstijl te leiden, maar ook om een uitgebalanceerd en gezond dieet te volgen. Als je ook probeert af te vallen, dan is het tijd om na te denken over je menu en wat je elke dag eet, zodat je je doel kunt bereiken.

Permanent gewichtsverlies met avocado is geen mythe! Een van 's werelds beroemdste voedingsdeskundigen is van mening dat als je extra gewicht wilt verliezen, je avocado in je dieet moet opnemen. Het vlezige deel is zeer rijk aan verschillende vitamines en mineralen, die actief helpen om het werk van het maagdarmkanaal te verbeteren.

Dit heeft respectievelijk ook invloed op het verbranden van extra gewicht, zodat u uw doel van een ideaal figuur veel gemakkelijker kunt bereiken. Voedingsdeskundige Olga Dekker voegt eraan toe dat avocado's ervoor zorgen dat je langer een vol gevoel hebt en dat je op die manier de kans op overeten verkleint.

Daarnaast voegt ze eraan toe dat de vrucht een grote hoeveelheid nuttig foliumzuur, vitamine K, B, A en C bevat. Avocado is ook rijk aan calcium, magnesium, fosfor, jodium, natrium en ijzer, die gunstig zijn voor onze gezondheid.

Dieet met avocado

Gunstige eigenschappen van avocado

- Ontstekingsremmend effect;

- Verlaagt de bloedsuikerspiegel;

- Rijke bron van antioxidanten;

- Versterkt de hartspier;

- Rijke bron van vezels;

- Het is nuttig voor het gezichtsvermogen;

- Verlaagt het cholesterolgehalte.

Sandwich met avocado

Slechts een halve avocado bevat ongeveer 1/3 van de dagelijkse hoeveelheid vezels, wat nodig is voor ons lichaam. Tegelijkertijd is het rijk aan oliezuur, waarvan is bewezen dat het het cholesterol in ons lichaam verlaagt en aan de andere kant stimuleert L-carnitine de stofwisselingsprocessen in het lichaam en helpt het op deze manier vervelende vetten te verbranden.

Avocado wordt beschouwd als een vrij calorierijk product, aangezien het maar liefst 212 kilocalorieën in 100 gram bevat. Het is echter een echte superfood voor degenen onder u die tevergeefs proberen af ​​te vallen, omdat het licht verteerbare enkelvoudig onverzadigde vetten bevat.

Als u voor eens en voor altijd van extra gewicht af wilt, is het belangrijk om uw menu onder de loep te nemen, maar ook om een ​​actieve levensstijl te leiden. Het zijn deze twee momenten die cruciaal zijn als je uitstekende resultaten wilt behalen en je figuur wilt transformeren. Zorg goed voor je gezondheid en onthoud dat je niet alleen lekker moet eten, maar ook uitgebalanceerd en gezond.

En als je streeft naar blijvend gewichtsverlies, ga dan voor avocado! Je kunt er guacamole mee maken, heerlijke spreads en sauzen. Avocadosandwiches zijn ook een dieet en helpen je bij het blijvend verliezen van gewicht.

Lees ook hoe houdt je avocado vers, hoe snijd je avocado en eten we avocado op de juiste manier?

Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest