Bonapeti.nl»Artikelen»Vis en zeevruchten
Vis en zeevruchten

Vis en zeevruchten

Vis en zeevruchten met informatie over hen en hun samenstelling. Opslag en consumptie van vis en zeevruchten .
OestersVis en zeevruchtenOesters
08 aug.
Rosi Trifonova
RegenboogforelVis en zeevruchtenRegenboogforel
04 mеi
Iliana Angelova
AnsjovisVis en zeevruchtenAnsjovis
11 apr.
Kristina Chernikova
Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest
RivierkreeftRivierkreeft
23 mrt.
Rivierkreeft is een van de zeevruchten, geliefd bij velen van ons. Er zijn ongeveer 400 soorten rivierkreeften bekend - zout water, oceaan en zoet water. Hoe kook je rivierkreeft. Voordelen van rivierkreeftvlees.
ZeeduivelZeeduivel
21 mrt.
Het vlees van de zeeduivel is wit, lekker, rijk aan vitamine A en D, bevat veel mineralen, eiwitten en aminozuren en zeer weinig vet, waardoor het een dieet is. Smaakeigenschappen en koken zeeduivel.
Fagri visFagri vis
16 feb.
Fagri vis wordt bereid met kruiden, gegrild en geserveerd met een dressing van citroen en olijfolie. Fagri is een smakelijke vis zonder de overheersende geur van vis en zonder veel graat.
Tong (Vis)Tong (Vis)
01 dec.
Tong wordt vertegenwoordigd door 5 hoofdvissen en behoort tot de platvisfamilie. Tong- beschrijving, voordelen en culinair gebruik.
Wilde ZalmWilde Zalm
08 nov.
Zalm is een kweekvis vanwege de grote vraag, maar wilde zalm is nog steeds beschikbaar. Wilde zalm - kenmerken, gezondheidsvoordelen en bereidingswijzen.
BonitoBonito
04 okt.
Bonito is een van de favoriete vissen van liefhebbers van zeevruchten. Bonito kan gemarineerd, gegrild, gedroogd of gebakken gegeten worden. Bij het bereiden van bonito moeten enkele regels worden gevolgd.