Bonapeti.nl»Artikelen»Zuivelproducten
Zuivelproducten

Zuivelproducten

Zuivelproducten , hun samenstelling en voordelen. Opslag en consumptie van zuivelproducten . Soorten zuivelproducten.
CaciocavalloZuivelproductenCaciocavallo
09 nov.
Rosi Stoyanova
EmmentalerZuivelproductenEmmentaler
10 okt.
Rosi Stoyanova
Facebook
Favorieten
Twitter
Pinterest
Brie KaasBrie Kaas
20 jun.
Brie is een Franse kaas met edele schimmel die behoort tot de groep zachte kazen. Brie heeft een uitgesproken aroma met een vleugje noten.
GoudaGouda
15 jun.
Gouda is een oer-Hollandse harde kaas. Gouda is een vetrijke kaas, die gemiddeld 40 procent water en 60 procent vaste stoffen bevat.
Blauwe kaasBlauwe kaas
15 jun.
Blauwe kazen worden zo genoemd vanwege de blauwe draden die door hun oppervlak snijden. Soorten blauwe kaas. Blauwe kaas selecteren en bewaren.
Munster kaasMunster kaas
15 jun.
Munster (Munster-géromé) is een Franse kaas gemaakt van koemelk. Munster is in de volksmond ook wel bekend als monsterkaas vanwege het ongewone en zelfs gruwelijke aroma.
GeitenkaasGeitenkaas
12 apr.
Onder liefhebbers van zuivelproducten wordt geitenkaas geclassificeerd als een delicatesse. De voedingswaarde van geitenkaas varieert afhankelijk van de gebruikte verwerkingsmethode. Voordelen van geitenkaas.
HalloumiHalloumi
10 apr.
Halloumi of hallumi is een traditionele kaas gemaakt van geiten- of schapenmelk, waaraan af en toe koemelk wordt toegevoegd. Halloumi heeft een gelaagde textuur en lijkt op mozzarella.
FetaFeta
29 mrt.
Feta is een witte kaas, traditioneel gemaakt in Griekenland. Sterker nog, 75 procent van de kazen die daar gegeten worden, zijn van dit type. Schapenmelk is het hoofdbestanddeel van feta, maar soms wordt ook geitenmelk toegevoegd.
Comte (Kaas)Comte (Kaas)
16 mrt.
Comte is een Franse kaas gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Het is ook bekend als Gruyère de Comté. Samen met Camembert, Beaufort en Munster staat het op de lijst van de meest populaire kazen in Frankrijk.
Mimolette kaasMimolette kaas
17 feb.
Mimolette is een harde koemelkkaas die wordt geproduceerd in Normandië, Bretagne en andere delen van Frankrijk. Mimolette kaas - geschiedenis, kenmerken en culinair gebruik.
KefirKefir
12 dec.
De zuiveldrank, gemaakt van kefir, heeft unieke verfrissende, genezende en smaakeigenschappen. Kefir is rijk aan eiwitten, lipiden en suikers. Kefir wordt ook wel de Tibetaanse paddenstoel genoemd.
Manchego kaasManchego kaas
07 dec.
De heerlijke Manchego kaas is een van de culinaire trots van de Spanjaarden. De traditie van het maken van Manchego dateert uit de bronstijd.
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
21 nov.
Beschrijving en samenstelling van Parmigiano Reggiano-kaas. Hoe de originele Parmigiano Reggiano te herkennen. Parmigiano Reggiano bij het koken en bij welke wijn het wordt geserveerd. Verschil tussen Parmigiano Reggiano en Parmezaanse kaas.